Uczniowie z klasy II branżowej szkoły I stopnia w zawodzie Kucharz przystąpili do praktycznego  egzaminu próbnego w ramach projektu

 „Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe na rzecz rozwoju gospodarczego na obszarze Kontraktu Samorządowego „Pyrzyce+”

         Zdający mieli do wykonania następujący zestaw potraw:

 Pierogi z kaszą gryczaną i białym serem, dip z rzodkiewką i kisiel jabłkowy.

         Celem egzaminu było korygowanie błędów, doskonalenie umiejętności praktycznych oraz wczucie się w atmosferę egzaminu.

           Czekamy na wyniki próbnego egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, który nadzorowała p. Ilona Puzerewska.

         Wszystkim zdającym życzymy powodzenia w przyszłym roku na egzaminie właściwym.

A.Huczek

Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6Zdjęcie 7Zdjęcie 8

© 2024 ZS Nr 2 CKU
Realizacja: Wojciech Grabowski
Na tej stronie wykorzystujemy pliki cookies - przeczytaj więcej zaakceptuj