Dni Europy... a skoro o smakach kuchni narodów, to bez wątpienia trzeba wyróżnić uczniów naszej szkoły, którzy przygotowali specjały różnych zakątków Europy w ramach KS Pyrzyce+ podczas dożynek wojewódzkich w Przelewicach.

Nie mogło oczywiście zabraknąć portugalskich mięsnych pierożków, bazlama-chlebka pita, tagliatelle z dorszem wędzonym, smoothie owocowego, chia z mango, napoju tureckiego, kotlecików z fetą oraz polskich smakowitych ciast.

Opiekunowie nauczyciele przedmiotów gastronomicznych

Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6Zdjęcie 7Zdjęcie 8Zdjęcie 9Zdjęcie 10Zdjęcie 11Zdjęcie 12

© 2024 ZS Nr 2 CKU
Realizacja: Wojciech Grabowski
Na tej stronie wykorzystujemy pliki cookies - przeczytaj więcej zaakceptuj