Konkurs „Projekt na okładkę lektury”
17.01.2025
Dostęp do dziennika
09.01.2025
Życzenia na Boże Narodzenie
20.12.2024
Tosty pełne smaku, serce pełne dobra
12.12.2024
Wyniki rekrutacji dla klas trzecich w dwóch turach do projektu akredytowanego w ramach programu Erasmus+ Malaga 2025/2026
09.12.2024
Szkolny konkurs na najciekawszą kartkę bożonarodzeniową w języku niemieckim
06.12.2024
Uczniowie z klasy II Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych przystąpili do praktycznych egzaminów próbnych w ramach projektu „Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe na rzecz rozwoju gospodarczego na obszarze Kontraktu Samorządowego „Pyrzyce+”
Zdający mieli do wykonania dwa zestawy potraw:
Celem egzaminu było korygowanie błędów, doskonalenie umiejętności praktycznych oraz wczucie się w atmosferę egzaminu.
Egzamin przygotowali i przeprowadzili nauczyciele przedmiotów gastronomicznych.
W związku z panującą sytuacją epidemiczną na zajęciach przestrzegane były wszelkie normy sanitarne (DDM).
Wszystkim zdającym życzymy powodzenia w przyszłym roku na egzaminie właściwym.
A. HuczekA. Masternak