• 03-10-2019

    Data opublikowania

  • Osoba udostępniająca

  • E-mail udostępniającego

  • Twórca tekstu

  • Uczniowie ZS NR 2 CKU PYRZYCE zaprezentowali swoje umiejętności gastronomiczne i kelnerskie podczas Zachodniopomorskiego Kongresu Kół Gospodyń Wiejskich. Poszerzyli swoją wiedzę i umiejętności zawodowe uczestnicząc w prezentacjach działalności organizacji wiejskich oraz degustując potrawy "Słodkie Smaki Regionów". BRAWO!!!

    
    W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Pliki cookies służą zbieraniu danych statystycznych o odwiedzanych podstronach.
    PRZECZYTAJ O COOKIES Zgadzam się