Wyniki Ogólnopolskiego Konkursu Deutschfreund (edycja XXII)
03.02.2025
Szkolny konkurs języka polskiego dla klas pierwszych
29.01.2025
Udział wolontariuszy w czasie 33 finału WOŚP
27.01.2025
Konkurs Recytatorski
24.01.2025
Plebiscyt Edukacyjny 2024
22.01.2025
Konkurs „Projekt na okładkę lektury”
17.01.2025
Uczniowie z klasy II Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych przystąpili do praktycznych egzaminów próbnych w ramach projektu „Wsparcie szkół i placówek prowadzących kształcenie zawodowe na rzecz rozwoju gospodarczego na obszarze Kontraktu Samorządowego „Pyrzyce+”
Zdający mieli do wykonania dwa zestawy potraw:
Celem egzaminu było korygowanie błędów, doskonalenie umiejętności praktycznych oraz wczucie się w atmosferę egzaminu.
Egzamin przygotowali i przeprowadzili nauczyciele przedmiotów gastronomicznych.
W związku z panującą sytuacją epidemiczną na zajęciach przestrzegane były wszelkie normy sanitarne (DDM).
Wszystkim zdającym życzymy powodzenia w przyszłym roku na egzaminie właściwym.
A. HuczekA. Masternak