Zajęcia "Europejska Kultura Żywienia" w ramach projektu Pyrzyce+


  • 03-03-2019

    Data opublikowania

  • Osoba udostępniająca

  • E-mail udostępniającego

  • Twórca tekstu

  • Wyjątkowy dzień w ZS NR 2 CKU PYRZYCE - posmakowaliśmy tajniki tradycyjnych smaków kuchni narodów... paella z chorizo, fondant lava cake, rissois, tapiokia, bazlama, smoothie... Spora dawka praktycznych umiejętności uczestników warsztatów kulinarnych z Projektu KS PYRZYCE+ EUROPEJSKA KULTURA ŻYWIENIA pokazała różnorodność dań kuchni narodów, z których każdy odznaczał się innymi preferencjami kulinarnymi. Dziękujemy uczniom i nauczycielom za udział w degustacji.

    Zdjęcia <-- tutaj

    
    W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Pliki cookies służą zbieraniu danych statystycznych o odwiedzanych podstronach.
    PRZECZYTAJ O COOKIES Zgadzam się